[ Нови съобщения · Потребители ·  ПРАВИЛА · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Свръхестествено » Заклинания и Ритуали » Заклинание за просперитет
Заклинание за просперитет
AdminДата: Sunday, 2010-03-28, 12:03 PM | Съобщение # 1
Господ
Група: Administrators
Съобшения: 29Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Вие имате нужда от :
Малко пари или снимки на пари, чекове и скъпоценни камъни, които ще бъдат поставени на барабана на олтарът за вдигане енергията. Поставете парите на олтарът, не като обект за да се молите, а като символ към вашият дълбок ум на какво вие искате да използвате.
Вие можете да искате да поставите статуя на богиня или друг религиозен символ зад символа на богатството като напомняне, че парите не са посоянна стойност и идват от боговете.
Тогава, изправете се , и бийте тъпан и напявайте за да вдигате енергия. Вашето песнопение може да бъде нещо като : богатство, богатство, ела при мен, аз заслужавам просперитет.
Докато енергията стигне до най - висок връх, представете си огромна ясна фуния над вас, и Огромни количества пари, чекове и други форми на богатството падащо надолу и струпващо се около вас (или , поне, достатъчно за вашите нужди + малко за дарения).
Сетне благодари за богатството, което знаеш, че ще бъде получено. Затворете кръгът. После, отидете да търсите работа ако нямате или молете за повишение, (! и винаги дайте пари за благотворителност). Скоро просперитет ще дойде при вас.
 
Forum » Свръхестествено » Заклинания и Ритуали » Заклинание за просперитет
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024

Create a free website with uCoz