Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Как пишете по-бързо
Общо отговорили: 27
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » 2010 » March » 27
http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_290139_bg.jpg
Историите за призрачни влакове обаче далеч не са български патент. Те имат отношение към явлението на дематериализиране на транспортни средства, наречено от човека Бермудски триъгълник. Няколко са най-известните градски легенди за влакове фантоми, заключени в паралелен свят, който от време на време става видим за хората.
"Нимбус" - дизелов локомотив "Делтик" от клас 55 на британските държавни железници, е бил забелязан по редовната си линия към град Крю девет месеца след като е бил предаден за старо желязо. "Силверпилен", пък е подземен влак, чието привидение често се появява в метрото на шведската столица Стокхолм.
Влакът призрак "Сейнт Луис" е един от най-популярните влакове фантоми, известен и под името "Светлините на Сейнт Луис", за който още се разказват легенди. Случаят добива огромна популярност, след като е включен в докум ... Read more »
Прегледи: 843 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Израелци дават $ 1 милион за русалка

Кметството на израелското градче Кирият Ям на Средиземно море предложи награда от 1 милион долара на този, който докаже, че край морския бряг живее русалка, съобщи в. "Аарец”.

През последните дни градските власти бяха засипани от десетки съобщения, че недалеч от новия плаж е била забелязана истинска полужена-полуриба с красива опашка. Кметът на градчето разказва, че свидетелите нямат нищо общо помежду си. Сред тях има както местни рибари, така и туристи.

Според разказите им русалката скачала като делфин, правела различни трикове и накрая изчезвала в морските дълбини.

Сега бреговата ивица е пълна с ентусиасти, въоръжени с фотоапарати ... Read more »

Прегледи: 662 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Един от най-видните ни киприянци е пловдивският митрополит Николай. Преди няколко години духовникът гони зло, обсебило блок 107 на пловдивския квартал "Тракия". В кооперацията убийствата се редуваха със самоубийства и вече течели залози в кой вход ще падне следващата жертва. Последното убийство било двойно. Заради една торбичка с боклук, оставена на стълбищната площадка, 61-годишен бивш военен затрива млад мъж и майка му, медсестра. Във вход "Г", където станала последната трагедия, имало още няколко смъртни случая през последните години. Мъж от шестия етаж се хвърлил от влака, а след година дъщеря му Марина се самоубила. Но и в съседния "В" положението не било по-розово. Преди 4 лета през януари 10-годишно момче пада от осмия етаж и загива на място. На 15 ноември 1997 година на същото място откриват трупа на 27-годишно момче. То било убито на една бензиностанция, но го донесли точно тук и го пуснали от последния етаж. "Защо в съседния блок не стана, а пак в нашия", чудеха се обитателит ... Read more »
Прегледи: 1012 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Отец Георги Вилхелм Гелеменов е първият български дипломиран екзорсист - специалист по прогонване на духове. Дипломата си той получил след изкаран специален курс в Рощок, Германия.
Той разказа, че Веелзевул всъщност е другото наименование на Сатана. "Киприяновият молебен е много силен за борба с него и слугите му, но също така изключително ефективни са Василиевият и Златоустовият. Те за разлика от самозваните врачки наистина имат силата да развалят родови проклятия и магии", коментира екзорсистът. Той сподели само няколко случая от своята богата практика, достойна за филм на ужасите.
"Преди няколко седмици ме повикаха в едно софийско село. Хората се оплакваха, че в къщата им започнали да се случват необясними неща - отваряне и затваряне на врати, скърцане на бюфети и гардероби. Когато отидох на място, установих, че се касае за полтъргайст - потропващ дух. Селяните имали смъртен случай в дома, но след погребението бяха забравили да извършат водосвета. А той е задължителен за про ... Read more »
Прегледи: 1092 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Според привържениците на Нострадамус, гадателят точно е предсказал Френската революция, атомната бомба, възхода на Хитлер и дори терористичната атака срещу Световния търговски център.
Украинският учен, кандидат на техническите науки, Александър Лазарев твърди, че е успял да разшифрова всички предсказания на знаменития френски гадател Мишел дьо Ностредам (1503-1566), известен като Нострадамус. Лазарев обяви това на пресконференция, по повод излизането на новата му книга "Нострадамус - апостол Михаил”.
"Постигнатото от мен не е окончателното тълкувание, но не заради невярно разшифроване на символните предсказания. Просто не всички катрени (четиристишия) на Нострадамус носят завършен характер”, посочва Лазарев. Ученият подчерта, че Нострадам ... Read more »
Прегледи: 711 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

"Във връзка с установеното замърсяване на въздуха в района на Стара Загора ви уведомяваме, че дейностите на полигон "Змейово" се контролират от две станции на Районната инспекция по околната среда и водите (б.р. - РИОСВ), разположени в района на полигона. Те не са отчели наднормени количества на вредни емисии."

Това съобщение на Министерството на отбраната на 23 декември 2009 и последващите данни от двете станции на РИОСВ в с.Ръжена и с.Остра могила до 31 декември 2009 г. бяха основният аргумент на министър Нора Караджова и министър Николай Младенов при посещението им в Стара Загора (б.р. - и последвалите телевизионни изяви на министър Караджова), че полигон "Змейово" няма нищо общо с обгазяванията на Стара Загора с азотни оксиди. И точно заради данните от тези две станции, като причина за азотната атака над Стара Загора бяха посочени: инверсията, автомобилният трафик и промишлените предприятия с горивни инсталации (90% от които са на приро ... Read more »
Прегледи: 703 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

1. ИЗЧЕРВЯВАНЕТО

Дори Чарлз Дарвин си блъскал главата защо хората се издават по толкова очевиден начин, когато са прегрешили или ги е срам. И защо издайническата червенина спохожда представители на всички раси, а животните, дори приматите - никога? Дарвин не намерил отговора, който търсят и днес. Едно от обясненията е, че зачервяването почнало като израз на подчинение - начин да покажем на другите, че се намираме под тяхна власт. Но по-късно, когато взаимоотношенията между хората станали по-сложни, то се асоциира с чувства като вина, срам, объркване. Зачервяването дори може да изглежда привлекателно, защото хората трудно биха се доверили на човек, който от нищо не се смущава.

2. СМЕХЪТ

Защо този непредвидим немирник се появява дори при плоски шеги?

Учените са посветили десетки години в изследване на смеха. И какво се оказало - че се появява най-често при банални коментари и шеги. Това го прави дори още по-мистериозен в очите ... Read more »

Прегледи: 702 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

След по-малко от пет години Земята ще навлезе в критичен момент от своето съществуване, когато ще претърпи трансформация както на материално така и на духовно ниво. Някои автори описват в книгите си всяващи ужас бедствия и катастрофи, с което се възпроизвежда паниката от края на света прогнозиран за годината,в която се смениха хилядолетията и преминахме в 21 век. По-долу можете да прочетете автентични текстове, извадки от стойностни за мен книги, отнасящи се за този период, в които е дадена една по-различна интерпретация.

Из "Бунтът на роботите- история на духовния ренесанс”

"Всичко – от вътрешността на атома до Вселената – се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по-голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеади. Според писателя Пол Ото Хесе тази орбита ... Read more »

Прегледи: 1082 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Тази мистерия отпреди около 130 години привлича над 250 хиляди посетители всяка година.

 


 




... Read more »

Прегледи: 944 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Взимаш лавандула и розмарин, ушиваш малка възглавничка, без значение от какъв материал и я пълниш с памук, лавандулата и розмарина. На един лист написваш какво точно искаш да сънува.
Подготовката на мястото за ритуала:
1. Пред себе си трябва да имаш икона на Св. Богородица;
2. На север - купичка с пръст;
3. На изток - запален тамян (или ароматна клечка за медитация);
4. На юг - запалена свещ;
5. На запад - купичка с вода;
6. Огради мястото, на което ще провеждаш ритуала със свещи;
7. Пред иконата на Бодородичка сложи купа с вода, в която ще потопиш възглавничката;


Ритуала:
Сядаш в кръга. Заставаш на Север и медитираш върху Силите на Земята. Призоваваш ги на помощ; после правиш същотото със Силите на Въздуха на изток; на Огъня на юг и на Водата на запад.
След това вземи листа с написания сън и го пъхни във възглавницата заедно с розмарина и лавандулата.
Зашиваш възглавничката, и си представяш обекта как започва да сънува.
... Read more »
Прегледи: 727 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Cектата представлява малка религиозна група от хора, която се е отделила от по-голяма и вече установена религия. Сектите имат много общо с религията, от която са се отделили, но същевременно имат разлики в доктрините, които изповядват. В сравнение със сектите, деноминациите са големи, установени религиозни групи.

Думата секта идва от латинската дума secta, която означава организирана религиозна група или организация.

Социолозите използват думата секта за религиозни групи с висока степен на напрежение между тях и обществото, но чиито вярвания са по-скоро традиционни в обществения контекст. Култът, за разлика от сектата, е религиозна група, чиито вярвания са нови и рязко отличаващи се от тези на обществената среда. От социологическа гледна точка сектите се отличават с традиционализъм, консерватизъм и желание за връщане към религиозна чистота — такава, каквато я разбират членовете й.

В повечето от европейските езици думата секта има негативно значение и тя се използва ... Read more »
Прегледи: 876 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Обща символика: Дяволът е повелител на злите духове, на из­ку­ше­нията, на Ада и на абсолютното зло. Той е противоположност и противник на Бога, синтез на всичко лошо, на падението, разрухата и греха. Между Бога и дявола съществува вечна надпревара за надмощие в света.

В Стария Завет дяволът не е противопоставен на Бога, а е само обвинител на небесния съд, като увещава Бог да наказва безпощадно грешното човечество. Ед­ва в постбиблейското юдейство и ранното християнство Са-таната се превръща в олицетворение на злото, когато юдеите попаднали под влиянието на Зороастизма. Зороастризмът е древноперсийска народна религия, основана от Заратустра ... Read more »

Прегледи: 831 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Акаша        5-тия елемент, вездесъща духовна сила ,  която прониква във вселената. Явява се като светлина
Aлмутен    това е планетата, управляваща даден знак от зодиака

Алхимия    клон на висшата магия развил се в средните векове, който има за цел да превърне всякакъв вид метал в злато. Търси и ключа към вечната младост
Амулет       магически зареден предмет,  който отклонява обикновенните отрицателни енергии. Защитен предмет.
Анкх           египетски йероглиф широко използван като символ на живота, любовта и превъплъщението. Представлява е кръст с извивка на върха
Аркана    двете половини на картите таро. Главната аркана се състой от 22 карти, а второстепенната Аркана съдържа 56 карти
Асия        в Кабала; материалния свят
Астрал&nb ... Read more »

Прегледи: 750 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Основни понятия Ритуал ritualis- обреден. ritus- тържествена церемония, култов обряд. ---------------------- Още от най-дълбока древност ритуалите или близки до тях практики, са съпровождали такива важни биологически процеси като раждане, съзряване, брак, смърт и други. Чрез тях са се отразявали качествени изменения в организма или в съзнанието на практикуващите ги. Ритуалите са един от способите, чрез които става възможно налагането на устойчива представа за света, за същността на човека и на неговото битие, за мястото на хората в природата и в собствените им социални структури. Магическият ритуал води своето начало от дълбините на интуитивното възприятие. В него е заложена символотворческата функция на човешкото съзнание. С течение на времето ритуалът в магията започва да бъде разглеждан като многопластово понятие. Болшинството магически системи разработват своя собствена ритуална част, като обикновено ритуалът не е задължителна съставна на магията, а е един от възможните начини за п ... Read more »
Прегледи: 681 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Сигили Думата "сигил" произхожда от латинското "sigillum", което означава "печат". Пентаграмът е вид сигил. Християнският кръст се води за сигил. Сигилите по принцип могат да бъдат геометрични фигури, астрологически знаци, алхимически символи и знаци на божества. Сигилите често се използват и като емблеми на разни магически общества. Сигилите могат да се използват като части от или директно като амулети, талисмани. Стават и като средство за медитация. В западната магия сигилите са свързани със система, посредством която може да се връщат към живот духове и божества. Сам по себе си сигилът не може да извиква духове. Той служи за физическо средство, с помощта на което магът достига нужното му състояние на духа. В сигилите са зашифровани тайните имена на духове и божества, различни за всеки маг. Счита се, че когато магът извиква дух или божество, той може да го управлява, слагайки сигила в огън или удряйки го с меча, който използва при магията. На сигилите може да се припишат много сложни ... Read more »
Прегледи: 1615 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (1)

http://www.mlahanas.de/Greeks/images/Pentagram.gif
Пентаграм   Съществува спор в историческата наука кога за първи път е бил употребен символът на пентаграма. Датировката на този символ варира между 8200 г. и 4000 г. назад във времето. За родина на пентаграмата се сочат Шумер, Вавилон. Като астрономическа схема на движението на планетата Венера, пентаграмът се появява първоначално 4000 г. пр. н. е. в Месопотамия. Също така пентаграмът е египетски и шумерски знак за звезда. В египетските гробници небето се обозначавало с пентаграм. С пентаграм е свързана Венера - като планета (защото движението и наподобява пентаграм - пет завъртания за 8 години) и като богиня, разглеждана като символ на Любовта, на всичко прекрасно и хармонично. В Месопотамия Венера е възприемана като символ на войната. Венера може да се асоциира с гръцката Афродита, асирийската Астарта, егип. Хатор, с Кали в индийската митология и Ерда в ... Read more »
Прегледи: 1590 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Цветовете в магията В действителност няма цветове, а модели на нервна активност. В ретината има около 120 млн. пръчици и от 6 до 8 милиона колбички. Повечето от колбичките са във фовеята, която е центърът на зрителното поле и където остротата е най-голяма. Колбичките функционират най-добре на дневна или ярка светлина и отговарят за способността да се вижда цветно. През нощта обаче не ги ползваме особено за зрение. Ползваме пръчиците, защото са по-чувствителни към светлина. Те обаче, въпреки че са по-чувствителни към светлина от колбичките, не могат да различават цветове. Така че нощем виждаме само в черно, бяло и сиво. Слънчевата светлината се разлага на 7 цвята. Това се нарича дисперсия. Пръв я открива Нютон през 1672 година. Слънчевият спектър се състои от 7 цвята и те са - червен, оранжев, жълт, зелен, светло син, тъмно син и виолетов. Цветът физично се характеризира или с дължината на вълната, или с периода, или с честотата, или с реципрочната стойност на дължината на вълната. Цвет ... Read more »
Прегледи: 866 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Талисмани и амулети Талисмани Наименованието "талисман" идва от гръцки корен "телео" - "посвещавам". В това се крие и начина на неговото действие. Талисманът се посвещава на нещо и неговото действие се корени в психическата връзка, която се създава между него и този, който го е изработил. Затова всички класически магически школи препоръчват талисманът да бъде изработен от човекът, който възнамерява да го използва. И съветват, който изработва талисман, да бъде добре запознат със съдържанието, което влага във всички символи, които ще има талисманът. Според класическите магически школи талисманът винаги се изработва поради някаква конкретна причина. Повечето класически талисмани са включвали в себе си символиката на стихиите, на цветовете. Спазвало се е правилото талисманите да се обвързват с определени планети, да се изработват в точно указано време от металите, символизиращи тези планети. Когато не е било възможно да се ползва метал, се е ползвал пергамент, който е бил оцветяван с цвета ... Read more »
Прегледи: 929 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Демонология. Гоетия. 1. Демонология. Особеност на халдейската магия (Вавилон), която в последствие се прехвърля в Гърция, Рим и средновековна Европа, представлява една систематизация от купища всевъзможни демони и божества, които управляват всевъзможни страни от човешката съдба и всеки от които си има свое лично и много съкровено име, произнасянето на което (както и в Египет), има за всеки от демоните/божествата неотменима сила и всъщност в имената е заключена и самата сила на тези демони и божества. От тук идват и всякакви формули и заклинания за най-различни случаи от човешкия живот. Заклинанията и формулите се прозинасяли на глас или се носели в тефилин, т.е. в кожена торбичка, прикрепена с ремък на ръката или на врата в съответствие с разни указания от страна на маговете. Запазените клинообразни надписи на подобни заклинания, назовават главно имена на демони. От Вавилон и Египет, магията се пренася към евреите (които били изкарали едно халдейско, т.е. вавилонско пленничество), Гърц ... Read more »
Прегледи: 776 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Tвърди се, че от зората на времето ние живеем между света на сенките и света на светлината. Непрекъснато се водят битки между тези два свята, като ние хората винаги се оказваме някъде по средата на бойното поле. А някои казват, че самата война е заради нас самите. Не знам дали това е вярно, но е факт, че откакто хората са се научили да общуват помежду си и да записват преживяванията си, съществуват множество разкази и легенди за странни и невероятни събития. Още от древност хората са ставали свидетели на необясними събития, които днес наричаме свръхестествени. Необясними с това, че те се случват и до днес, а ние все още не знаем как да постъпим или за какво в действителност става дума.
Хората са свикнали да вярват в богове, може би защото така е по-лесно да се обясни всичко. Когато се случи нещо лошо, когато реколтата е лоша, когато светът се разпада или просто някой умира е много лесно да се каже: "просто боговете пожелаха това". Много философи са установили прил ... Read more »
Прегледи: 725 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

"Ключът на цар Соломон” и "Диктионаре Инфернал” дават подробна картина на йерархията на злото

След като в предишната част на поредицата ви запознахме с информацията за демоните, която ни предоставят различните световни религии, днес ще навлезем малко по-подробно в един от най-интересните клонове на науката теология - демонологията.

Демонология
Както стана дума и в първата част от поредицата, демонологията е клон на теология. Тя се занимава с изучаването на свръхчовешки същества, които не са богове. Още от времето на Омир демонологията е имала две течения – едното е изучавало духове и същества, които не обитават нашия свят, а другото – тези зли духове, които непрестанно са в контакт с човешката раса.
Днес ще ви запознаем с две основополагащи книги, които са база на демонологията – "Ключът на цар Соломон” и "Диктионаре Инфернал”. Въпреки че и двете произведения са писани преди векове, те се посочват като образци в областта ... Read more »
Прегледи: 858 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Отговор: Библията не казва изрично дали един християнин може да бъде обладан от демон. Обаче, щом като Святия Дух обитава в християните (Римляни 8:9-11; 1 Коринтяни 3:16; 6:19), изглежда невероятно, че Святия Дух би позволил демон да обладава същия човек, в който Той обитава. Ние определено съзнаваме, че това е спорен въпрос. Въпреки това, ние имаме силното убеждение, че един християнин не може да бъде обладан от демон. Смятаме, че има голяма разлика между това да бъдеш обладан от демон и да бъдеш угнетяван / под влияние на демон. Обладаването от демон включва директен контрол над мислите и / или действията на човек от страна на демона (Лука 4:33-35; 8:27-33; Матей 17:14-18). Демонското угнетяване / влияние включват демон или демони, които атакуват човека духовно и / или го насърчават в греховно поведение (1 Петрово 5:8-9; Яков 4:7). Вие ще забележите, че във всичките пасажи на Новия завет, занимаващи се с духовна война, на нас никога не ни е казано да гоним демона от ... Read more »
Прегледи: 683 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

ПРИЗОВАВАНЕ НА ДЕМОН-ПОМОЩНИК

Време: Полунощ,Събота.Намаляваща луна.
Място: Гробища,Места,обладани от духове-къщи,мазета,тавани.
Нужни предмети:черни свещи,сяра(или друг вид благовоние,
свързано с демоните и черните изкуства),черен оникс(смята се
че той по принцип има вътре в себе си дух,но използвай какъвто
друг искаш камък,който е черен),стерилизирана игла.

Подреди свещите по модел,който на теб ти допада-пентаграма,триъгълник.Запали сярата.В полунощ кажи:

"Сега е полунощ.Портите на Хадес са отворени и мрак се лее върху земята"

Дръж камъка в лявата си ръка:

"Аз призовавам камъка със силата на твоето име
ABSHALLAH NEJAR SEPTIA
Както плътта е прилепнала към костите,така и ти си към камъка!"

Ако си го направил както трябва,ще видиш с твоето психическо зрение как пурпурна светкавица танцува около камъка.
Не бива да оставяш слънчева светлина да осве ... Read more »
Прегледи: 1598 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (1)

Аз СЪМ Ангелът на Слънцето,
чиито пламтящи колела се завъртяха,
когато всемогъщият Божи дъх
каза на мрака и на Нощта:
Да бъде светлина! и биде светлина.
Аз нося дара на вярата.

Първоначалният халдейски вариант на Рафаел е Лабиел. Еврейската дума рафа означава лечител, лекар илихирург. Рафаел, най-общо казано, би означавало "сияен лечител". Информацията за Рафаил се корени в Близкия Изток преди времето на Христос. Угарит, град-държава на Средиземноморското крайбрежие, който процъфтявал, имал пантеон, включващ висшия бог Ел и неговата съпруга Атират (чието дете бил Рафаел), богът на бурята Ваал и неговата сестра Анат, други божества и (разбира се) ангели.
Следователно Рафаел бил първоначално архетип, а не ангел.
Задачата на Рафаел е да лекува Земята и чрез него Земята пази и храни човечеството. Това включва енергиите на любовта, радостта, светлината, молитвата, състраданието и честта. Основната функция на Рафаел е да се грижи за болестите, заболява ... Read more »
Прегледи: 1983 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

По професия Диксън била пророчица. Тя принадлежи към числото на най-изтъкнатите гадателки не толкова заради точността на своите предсказания, колкото заради своите тесни контакти с хората в Белия дом и влиянието й върху тях.

Нейното име е Джин Лидия Пинкерт, родена през 1918 г. в Уисконсин, възпитана в строго католическо семейство. За детството и няма много данни, освен че като 8-годишна майка й я завела при циганка гледачка, която предсказала на детето бляскаво бъдеще.

Политически прогнози Джин започва да прави още като ученичка през 1928 г. , когато предсказва победата на Хувър в президентските избори. Но истинската сензация станало предсказанието й, че през 1948 г. президент ще стане Хари Труман. За фаворит в президентската надпревара се смятал Томас Дюи, борец с организираната престъпност. От Труман се отказали даже поддръжниците от собствената му партия. Вестниците били толкова сигурни в провала на Труман, че сутринта излезли със заглавия за победата на Дюи. По-к ... Read more »
Прегледи: 737 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

666 - "числото на звяра", до този момент не дава мира на тълкувателите на Библията. Неговата тайна остава една от най-големите загадки на Светото писание. В края на ХХ век около "числото на звяра” се разгарят груби страсти, свързани с щрихкодовете и предстоящата масова идентификация на населението. По мнение на някои християни, шестващият по планетата глобализъм носи в себе си заплахата от тотален контрол над обществото, както предсказа Иоан Богослов в своето Откровение. Или, на всеки ще бъде даден персонален номер, въведен в централен компютър, а микрочипът с този номер и цялата информация за човека ще бъде импалниран под кожата още в детска възраст. Учените вече са проучили оптималните места за имплантиране на микрочипа – челото и дясната ръка. Причина за това е, че на тези места температурата се променя бърза, което е необходимо за зареждане на микросхемите. По-натам вярващите се позовават на 13-а глава на Откровението, където се казва: И принуждаваше всички, малки и големи, богати ... Read more »
Прегледи: 783 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Това е личната книга на практикуващият вещер или магьосник, където той пази своите познания, лични открития, ритуали, символи, както и резултатите от магическата работа. Аз лично смятам себе си за нещо повече от вещер, защото се занимавам с много и най-различни системи: Златната Зора, Уика, Хаос Магия и много други. Ще опиша как изглежда една Книга на Сенките - в общи линии. Ще дам примери за ритуали,отваряне и зтваряне на магически кръг, различни интересни ритуали и заклинания, работа с магически същества и разбира се - статии за квантовата физика, енергийните модели, използване на психическите сили... И последно искам да кажа, че като четете каквато и да била литература сайт или друга информация за магия, подлагайте всичко на съмнение. Един метод или ритуал ще действа за един, за друг не или ще даде катастрофални резултати. Просто мислете със собствената си глава. В магията няма място за авторитети! И така нека започнем!
Нека разгледаме четирите плана (Архетипен, Духовен, Астрален ... Read more »
Прегледи: 1028 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Това е важен етап в магическите процедури - по специално тези, които целят постигането на по-сложни ефекти. Магическия кръг пази от проникване на външни, нежелателни енергии, не само негативни, но и положителни. Той сим- волизира егото, личния сват на вещера/магьосника. Освен това, ако се построи три измерен (т.е. магическа сфера) с инвокиране на посоки Горе, Долу и Център, той става портал, процеп в действителността който може да отведе към паралелни вселени. Но дори и като двуизмерен, той служи като отвор към невидимия свят

Ето как се чертае и полага кръга. Той има два аспекта - материален и астрален.

Отстрани всички животни, малки деца от мястото, където ще работиш. Разчисти достатъчно пространство.

  1. Подготви олтара, преди да положиш кръга.
  2. Локализирай магнитния Север. Желателно е да начертаеш кръг,достатъчно голям, така че да поеме в себе си олтара и теб.Можеш да използваш тебеши ... Read more »
Прегледи: 749 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Планината на мъртъвците, която се намира в Северен Урал, е едно от най-мистериозните места в света. Височината на върха й е 1079 метра. От 1959 г. насам през няколко години там загиват по няколко души накуп.

Общият брой на загиналите вкупом винаги е едно и също число – девет. Все още не е ясно защо зловещата планина убива точно този брой хора.

Голяма част от тях обикновено са опитни туристи. През февруари 1959 г. туристическа група решила да изкачи върха. Туристите стигнали до средата на планината и решили да преспят.

На сутринта цялата група изчезнала. В продължение на дълги дни спасителни екипи търсели телата им. Първите трупове били открити от самолет.

Следователите, които се заели със случая, установили, че всички туристи са били полуголи и повечето от тях са умрели от студ. Всички палатки били разрязани с ножове отвътре и според следите туристите бягали в панически ужас навън.

Няколко от загиналите обаче имали много сериозни травми, а една от ... Read more »
Прегледи: 924 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Психолозите определят клиническия вампиризъм или хемосексуалността като привличане от сексуален тип към кръвта. Този изключително рядък синдром доказва, че вампири наистина съществуват, въпреки че не притежават свръхестествени сили.

Много случаи на вампиризъм и борба с вампири са регистрирани в официални полицейски рапорти. През 1730 г. например в един от докладите на австрийските военни власти в детайли се описва обезвреждането чрез забиване на дървен кол в сърцето на вампир и цяла епидемия от вампиризъм сред обитателите на някакво селище.

Американката Трейси Уиджинтън смучела кръвта на своя любовник по време на сексуалните актове и през 1989 г. убила Едуард Клайд, за да изпие кръвта му.

През 1992 г. бразилецът Марсело Коста де Андраде убил 14 момчета и изпил кръвта им, вярвайки, че това ще го направи по-мъжествен.

През юли 1996 г. журналистката Сюзън Уолш изчезнала, докато събирала сведения за вампирска секта от Ню Йорк - хора с клинообразни зъби, пиещи чо ... Read more »
Прегледи: 719 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Внимавайте слънцето да не докосне вашият амулет.Извикайте "Watcher",за пазител на вашата душа и за наблюдател.След като влезете през врата не я дръжте отворена.Затворете я след себе си.Опасността при отваряне на врата е РЕАЛНА,затова ако сте още начинаещ не ви препоръчвам да опитвате!!!Може да се налови да водите битки...

НУЖНИ СА ВИ:
 1.Книгата Necronomicon *може да минете и без нея.
 2.Меча на Necronomicon-написан с неоходимите сигили
 3.Ножа на Некрономикон също изписан с необходимите сигили. *Agga mass SSaratus* -купата на *watcher*
 4.7.4 *чаени* свещи в стъклени поставки
 5.Печатите на всяка от четирите врати
 6.Борови иглички
 7.Филия хляб
 
Север
http://warlockasylum.files.wordpress.com/2008/11/northgate.gif

Запад
http://warlockasylum.files.wordpress.com/2008/11/west-gate
		<!-- ... Read more »
Прегледи: 1358 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

http://www.wicca-spells.net/images/Wicca_Images/rede-wicca.gif

"Witchcraft", или иначе казано "Уика”, е вещерската наука на нашето време. Останал съм с впечатлението, че повечето хора при думата "Уика” си представят малолетно пъпчасало момиченце, облечено в черни дрехи, което рисува пентаграми в тетрадката си. В действителност "wicca” е предпочитана от доста голям процент от младото население и в това няма нищо лошо, защото тя се използва главно за добро и проповядва разбирателство и равенство. Но не си мислете, че тя няма и черна и тъмна страна.
Също както "Voodoo” и "Necromance” и "Wicca” сама по себе си е религия. Въпреки че е предпочитана главно от младите сега, нейните корени идват доста от преди християнството. Не е много ясно къде започва вярата в нея, или по-скоро аз не успях да намеря достоверна информация, но най-голяма почит тази религия е намерила в Англия и нейните околности.
Прегледи: 2102 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

В отношенията между мъжа и жената неизбежно в един момент изчезват романтиката, толерантността, въобще магията на любовта. В далечното минало е съществувала цяла наука "любовна магия”. Всъщност всяка жена интуитивно знае, че притежава тайнствени способности, с които да привлече и задържи до себе си любимия мъж.
До нас са стигнали какви ли не обреди. Някои от тях са добре познати. Твърде често във филмите виждаме една и съща сцена: жена и мъж се разхождат в гората, изведнъж тя започва да бяга от него, той я догонва и притиска в обятията си.
Тази красива, но станала вече банална сцена, е отражение на разпространен при много народи магичен обред. Някога мъжът и жената излизали в лятна нощ при пълнолуние, намирали в уединено място голямо дърво – най-добре дъб – и го заобикаляли 7 пъти тичешком. Това бил своеобразен любовен танц. Жената не тичала бързо и същевременно привличала към себе си мъжа. При седмия кръг му позволявала да я настигне и обладае. След това любовниците откъсвали д ... Read more »
Прегледи: 1239 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

http://www.glogster.com/media/2/5/66/80/5668055.jpg
Танатос (гръцки θάνατος, "смърт") в древногръцката митология е син на богинята Никта и е бог на смъртта. След като Кронос свалил от власт баща си Уран, Никта родила за наказание на Кронос боговете Танатос, Ерида, Хипнос, Немезида, и др. Те носели ужаса, разрухата, раздорите и измамата. Танатос е представен с черно наметало, меч в ръка и големи черни криле. Той живеел в подземното царство и обикновено се намирал близо до трона на Хадес. Има и версия, че богът непрекъснато снове от едно смъртно ложе до друго и отрязва с меча си кичур от косите на умиращите, пие кръвта и взима душата им. Когато дошло ред Сизиф — най-хитрият измежду хората — да умре и Танатос да го заведе в царството на Хадес, Сизиф излъгал Танатос и го оковал във вериги. Спрели хората да умират. Спрели жертвите и даровете за боговете на подземното царство. Тогава Зевс изпратил Арес — богът на войнат ... Read more »
Прегледи: 1369 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Уичкрафта е продължение на практиката на родните религии и културни вярвания в Европа след появата на Християнството. Уичкрафт е името, което е било дадено на тази практика от Крисчън Чърч. Преди това, хората, които следвали дадена религия били само вярващи.
Имало специална роля, която се равнявала на това, което ние наричаме Духовенство. Тези позиции често намесвали закона,  решавали домашни спорове, съветвали, благославяли, ръководели леченията, притежавали календара.
Хората продължавали, дори под преследване да се кланят на техните богове. Тези религии често господствали в повечето отдалечени участъци и клонели към локализирането им на определени местни членове на фамилии. В тези фамилии, традицията на религията била предавана от поколение на поколение. Много от хората били принудени да станат Католици, но все пак те не били искренни Католици.
Ирландия обаче никога не била преследвана от Инквизицията и ня ... Read more »
Прегледи: 663 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Много религии забраняват да се изобразява човекът. И това не е случайно. Всяко възпроизвеждане на личността поражда енергиен двойник, което позволява на хората, владеещи магични техники, да влияят на човека без неговото знание. За да избегнете неприятности, постарайте се никога да не давате свои снимки на слабо познати хора. Не бързайте и да изхвърляте фотографии, защото могат да попаднат у ваши недоброжелатели. Съвременните магове използват достиженията на научно-техническия прогрес, за да осъществяват своите магьоснически дела. И ако в древността за нанасяне на вреда използвали дървена (или восъчна) кукла и забивали по нея игли, то днес ролята на кукла може да изпълни една снимка. Нещо повече, по снимката може да се разбере какво е здравето, личният живот и бъдещето на човека. Едва ли ще искате някой не само да бъде посветен в подробностите на вашия живот, но и да ги коригира. Понякога ние сами, по-скоро от незнание, си нанасяме вреда. За да не се случва това, трябва да запомним едно ... Read more »
Прегледи: 731 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Бял: истина, чистота
Червено: любов, здраве
Зелено: пари, късмет, плодородие
Черно: зло, негативност, обърканост
Кафяво: неутралност, несигурност, нерешителност
Розово: любов, морал, чест
Лилаво: власт, бизнес напредък, амбиция
Оранжев: атракция, стимулиране
Зеленикав Жълто: завист, гняв, раздори
Сиво: неутралност, негативност
Светло синьо: предлагащо търпение, здраве
Синьо: депресия, непостоянство
Прегледи: 752 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Много духове се появяват само веднъж, в момента, в който земният им път свършва.

Една от първите документирани истории от този род се случила през 1250 година. Пред игуменката на Лейкок в Англия се появява скелет. По хералдиката, изписана на щита, тя разбира, че това е нейният роднина Уилям Лонгспи, който по това време бил на кръстоносен подох. Споделила с приятелите се за посещението, но никой не й повярвал.

Шест месеца по-късно пратеник от Египет донесъл новината, че Лонгспи е убит по жесток вачин от сарацините точно в деня, когато се появил призракът.

На 22 йни 1893 година лейди Тайрън дала прием в дома си на Итън Скуеър в Лондон. Малко след 3.30 часа много гости видели съпруга й, адмирал Джорд Тайрън, да преминава безшумно през салона.

Духове навестяват близките си преди смъртта си
... Read more »
Прегледи: 729 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Днес ще си вземем почивен ден от фантастиките на Холивуд и ще ви разкажем за един реален случай в имението Бръмхил Хаус край градчето Ларкхол в Северна Шотландия.

Проклятието на Черната лейди

Връщаме се в 1987 година. Хелън Сайкс, внучката на последната икономка в имението, всяка нощ сънувала кошмарни сънища - тъмнокоса жена се моли пред статуя на източно божество, когато тежък свещник в ръцете на мъж се стоварва върху главата й. Мъжката ръка дълго влачи из коридорите на Бръмхил Хаус безжизненото тяло.

Чувайки в подробности съня на дъщерята си и описанието й на мъртвата жена, майката на Хелън се сещя за жена от индийски произход.

Преди много години собственикът на имението Хенри Хамилтън я довел на работа, но след няколко дни мистериозно изчезнала.

Любопитството на Хелън я зачовъркало и ... Read more »

Прегледи: 860 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Елисън Дъбис е известен американски медуим. Феноменалните си способности да контактува с душите на мъртвите тя придобива още като дете, едва шестгодишна.

Елисън е родена във Феникс през 1972 година. Първият починал, с който момичето влязло в контакт, било дядо му. Тогава обаче детето все още не осъзнало какво е да контактува с хора от другия свят. Няколко години след първия си контакт, Елисън преживява друга случка. Двама непознати я канят да се качи в колата им. Но вътрешен глас я предупреждава, да не го прави и тя бяга. След което вече 11-годишната Дъбис разбира, че градът й Феникс е потресен от серия нападения върху деца. „Тогава ме спаси дух”, спомня си днес Елисън.

Сега от услугите й се ползват не само обикновените хора в САЩ, но и полицията, ФБР и различни други тайни служби. Елисън е участвала в разплитането на много криминална случаи и сложни дела. Медиумът също умее да предсказва бъдещето, да че ... Read more »

Прегледи: 795 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Търсене
Календар
«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz