Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Харесва ли Ви сайта?
Общо отговорили: 29
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » 2010 » July » 06

По времето на древна Лемурия на планетата станала коренна промяна. Луцифер – Син на Зората, заемащ високо положение в божествената йерархия, се разбунтувал  против Бога. Той бил велик Ангел, изтъкната личност с огромна сила да убеждава. Усъмнил се в Космическия Закон, в Йерархията на Светлината, той организирал  бунт против Вселенския План.

Същността на този бунт е в това, че той избрал да служи на своето его, на своята личност, а не на Бога. Привлякъл със своето обаяние и логика на убежденията мнозина, които го последвали, „третината от небесните звезди"  (Откр. 12:4) и ги заставил да му се кланят и да му служат. Ето какв ... Read more »

Прегледи: 1107 | Качено от: Admin | Дата: 2010-07-06 | Коментари (0)

Вярата в приятелски настроени духовни същества, както и страхът от демонични същества, намират продължение в почти всички култури и религии по света.

Тези характеристики обитатели на духовния свят в Библията са наречени ангели. Въпреки, че религиознот изкуство често ги представя като същества с крила,а всъщност ангелите имат външност подобна на нашата, поради което някои библейски описания ги объркат с човешки същества. Основната разлика с човешките същества е, че ангелите никога не са притежавали или изпитвали какво е временно и физическо тяло, за да могат да израснат и да се усъвършенстват преди да се преселят да живеят завинаги в духовния свят. Но като нас, ангелите имат вечно и неразрушимо духовно тяло със същите способости за емоции, интелект и воля.

Ангелите, според религиозната традиция, са създадени преди човека в дългия творчески процес.

Намираме пасажи за ангелите в различни истории в Библията. Понякога те се появяват к ... Read more »

Прегледи: 1009 | Качено от: Admin | Дата: 2010-07-06 | Коментари (0)

Кабалата (от еврейски: „нещо, което е казано", „предание") е мистична традиция в рамките на юдаизма. Тя, и сходните и? окултни науки, като нумерология и астрология се практикуват и в мистични неюдейски кръгове още от първите векове след Христа. (Християнската църква като цяло заклеймява кабалистичните учения и практики като еретични. Въпреки това мнозина бележити християнски просветители са я използвали и практикували). Като цяло кабала почива върху специфично тълкувание на текстовете на Тора (петте книги на Мойсей или Закона в Стария завет), в съвременните си преводи и публикации на български език книгите са известни като „Битие", „Изход", „Левит", „Числа" и „Второзаконие". При своето тълкование на тези текстове кабала се спира върху „особения мистичен смисъл" на значението на буквалния прочит на думите. Според изследователите, които не са пряко свързани с кабала като традиция, тя се е зародила като древно гадателско изкуство, което постепенно е прераснало в огромна рел ... Read more »
Прегледи: 1126 | Качено от: Admin | Дата: 2010-07-06 | Коментари (0)

Целенасочените отрицателни емоции  излъчват отрицателни вибрации, които прoизвеждат мощна унищожителна енергия убиваща духа. Тя се предава непосредствено от очи в очи, от растояние чрез мисловни образи и вълни, а също и чрез прокълнати и омагьосани вещи. Има хора, предимно жени, които наистина са способни да заредят с отрицателна енергия до болестно ниво вещи и предмети. Така те тайно облъчват нашето подсъзнание с негативни послания и чрез тях влияят на биополето и здравословното ни състояние. Съгласно вселенските закони – всяко действие има и равно на него противодействие. Дали вярваме в тези факти или не, скептицизмът не ни пази от реалността на магическото облъчване!!!< ... Read more »
Прегледи: 1285 | Качено от: Admin | Дата: 2010-07-06 | Коментари (0)

Търсене
Календар
«  July 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz