Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Как пишете по-бързо
Общо отговорили: 27
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » 2010 » March » 27 » 2012 година – катастрофа или трансформация за планетата Земя
10:56 PM
2012 година – катастрофа или трансформация за планетата Земя

След по-малко от пет години Земята ще навлезе в критичен момент от своето съществуване, когато ще претърпи трансформация както на материално така и на духовно ниво. Някои автори описват в книгите си всяващи ужас бедствия и катастрофи, с което се възпроизвежда паниката от края на света прогнозиран за годината,в която се смениха хилядолетията и преминахме в 21 век. По-долу можете да прочетете автентични текстове, извадки от стойностни за мен книги, отнасящи се за този период, в които е дадена една по-различна интерпретация.

Из "Бунтът на роботите- история на духовния ренесанс”

"Всичко – от вътрешността на атома до Вселената – се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по-голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеади. Според писателя Пол Ото Хесе тази орбита е съсредоточена конкретно около Алциона, най- ярката звезда в Плеадите. Някои казват, че на нашето Слънце са му нужни 24000, за да измине една такава орбита. Хесе смята, че фотонният лъч, за който споменах, се излъчва от Алциона и Плеадите. Това е лъч от силно заредени с енергия частици, който ребалансира и ресинхронизира всички енергийни полета, които преминават през него…
Планетата вече е преживяла големият катаклизъм, бележещ края на Атлантида, но той може да се повтори, ако не обсипем енергийното поле на Земята с любов.Фотонният лъчдейства като вид жетвар, даващ възможност на онези, които са готови да се изнесат от това ниво на съществуване, да минат към по-висока категория. През епохата на Атлантида той ребалансирал енергийното поле на Земята…
Смятам че преминаването през фотонния лъч, което се извършва в момента, ще бъде с потенциално по-важни последици, отколкото по времето на Атлантида. Този път цялото енергийно поле на планетата Земя се "жъне” и тя прави една гигантска крачка напред в своята еволюция. Онези, които не направят същото, няма да могат да се преродят на земята след приключването на този процес, защото Земята ще функционира на честота, която ще е твърде висока за тяхното съществуване тук, докато самите те не повишат собствените си вибрации, за да съответстват на вибрациите на планетата.
Идеята за този ребалансиращ лъч е била открита от народа на маите преди повече от 1000 години. Когато цивилизацията на маите достигнала своя разцвет в Централна Америка между 435г. сл. Хр. и 850 г. сл. Хр., те били далеч по-напред от преобладаващата насока в съвременната наука по отношение разбирането на Сътворението. Това се дължало отчасти на факта, че те били превъплъщение на напредналото доброволческо съзнание. Те са приемали други честоти и вероятно са си взаимодействали с посетители от Космоса. Те знаели за тези цикли от лъчи, пресичащи Земята, и създали система от числа и символи за измерването на тези периоди. Според изчисленията, оставени от маите върху техните величествени пирамиди и храмове, сегашният "голям цикъл” от еволюцията на Земята е започнал през 3113 г.пр. Хр. и ще завърши през 2012г. Това съответства на предсказанията на много хора, както и на Нострадамус, който предвидил огромна промяна през този период, през който завършвала една ера от човешката еволюция, а друга започвала.
Онези, които следват изчисленията на маите, вярват,че през 2012 г. планетата Земя ще се ресинхронизира. Различните хора поставят различни мащаби на времето по отношение на тези неща, но всички те са единодушни за основния период. Аз смятам, че "прозорецът” във времето, през който ще видим най-драматичната промяна, е между 90-те години до към 2030г.”
"Бунтът на роботите- история на духовния ренесанс”
Дейвид Айк, изд. Аратрон Сф, 1999.

Из "Космосът на Душата- зов за пробуждане на човечеството”

"Ще наречем метаморфозата, която преживява вашата планета, аспект от смяната на измеренията, която ще се усети в цялата вселена, изключителен момент във всевремието на човечеството, както и за останалите съзнателни същества в Космоса. Затова толкова много представители на неизброими измерения търсят пряк контакт, защото разбираме, че правите скок в съзнанието си, който ще ви позволи да приемете и обработите информацията, тъй като сега трябва да се приготвите като цивилизация за преминаването в четвъртото измерение- свят отвъд времето, отвъд илюзиите…
Маите са дали следващата точка на нулевото време, защото техният галактически календар поставя края на времето на 21 декември 2012 г. Като физически същества в линейното време вие се страхувате от тази злокобна дата, защото за мнозина от вас "краят на времето” е синоним на края на живота, и усещаме как страхът свива сърцата ви заедно с тиктакането на часовника…
Сигурно усещате с удивление, че ще се случи нещо забележително, но страховете ви и катаклизмите на Гея ви карат да се чувствате обречени. Затова сега правим паралел с други моменти в историята ви, когато нулевата точка във времето е провъзгласявала огряването на светлината върху планетата ви, и ви подканваме да вдигнете чаши за раждането на новата зора. Противно на ужаса и страха си, вие не само сте готови за нея, нуждаете се от нея… но и сте я създали, защото махалото е стигнало до крайностите на полюсите и Гея се връща към центъра през 2012 г., което е толкова миналото и бъдещето, колкото е и сегашното на вашето съществуване.
Във връзка с тази съдбовна дата са изказани толкова разсъждения и теории, че смятаме за основна цел и върховен смисъл на нашите разговори да ес опитаме да изясним какво ще стане в галактическата картина в този момент, така че завинаги да се отърсите от страховете си и да изживеете еволюционния си процес с дължимото благоговение и удивление…
… Ако сте следили някои от по-значителните събития във вашата слънчева система, знаете,че Слънчевото Божество изригва с огньове и силни експлозии, каквито земната история не помни, а те пораждат допълнителна неустойчивост на вашата планета. Занапред очаквайте още повече крайности в климата, бушуващи морета и мощни гръмотевични бури. Мнозина от вас усещат слънчевите изригвания в етерните си тела,независимо от съзнателната си представа,но сега ще бъде важно да обърнете по-голямо внимание на слънчевата активност, която се проявява като предварителни етапи в трансформацията на Слънцето.
Колапсът на вашата звезда, Слънечвото Божество, е започнал и процесът на преминаване през астралните нишки на черния тунел към светлината скоро ще се осъществи. Такъв е галактическият сценарий на 2012 г.: всички небесни тела, пространството и времето около вашето Слънчево Божество ще напуснат физическото и ще влязат във висше измерение, преживявайки като цяла слънчева система смъртта на триизмерното ограничение и раждането в многоизмерното съзнание. Всъщност, вече усещате изкривяването на времето, докато гравитационната сила ви притегля във вихъра, където ще преминете през тунела по-бързо от скоростта на светлината и ще се появите в четвъртото измерение.”
"Космосът на Душата – зов за пробуждане на човечеството”
от Патриша Кори,изд. Аратрон Сф, 2002г.

Из"Древната тайна на Цветето на живота”

"Много от самолетите и корабите, изчезнали в района на Бермудския триъгълник, буквално са отишли в други измерения заради некотролираното поле Мер -Ка – Ба.
Основната причина за повечето извращения в човешките взаимоотношения по света, като войните, семейните проблеми, емоционалните разстройства и т.н., се дължи на това небалансирано поле. Поради начина по който е устроена Вселената, то предизвиква изкривявания не само на Земята, а и далеч, далеч, далеч отвъд нейните предели – в открития Космос. Това е причината, поради която расата от извънземни същества, наричани Сивите, както и други извънземни цивилизации, за които ще говорим, когато му дойде времето, се опитват да поправят пораженията от онзи експеримент в древността. Това е огромен проблем, който излиза далеч извън пределите на Земята. Стореното някога на Атлантида противоречи на всички галактически закони. било е противозаконно, но те все пак са го направили. Проблемът ще бъде решен, но не по-рано от 2012 г. Извънземните цивилизации не могат да направят кой знае колко, но вероятно ще продължават да опитват. В крайна сметка ще успеят.
Забележка:
Обръщам се към онези, които смятат, че до 2012 г. ще напуснем това измерение- може би сте прави. Според Тот, коригирането на това атлантско поле ще бъде завършено до триизмерната 2012г., а макар че тогава Земята вече може да е преминала поне в четвърто измерение.”
"Древната тайна на Цветето на живота”
от Друнвало Мелхизедек,изд Аратрон Сф, 2006.

Прегледи: 1083 | Добавено от: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Търсене
Календар
«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz