Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Харесва ли Ви сайта?
Общо отговорили: 29
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » Entries archive
ПРИЗОВАВАНЕ НА ДЕМОН-ПОМОЩНИК

Време: Полунощ,Събота.Намаляваща луна.
Място: Гробища,Места,обладани от духове-къщи,мазета,тавани.
Нужни предмети:черни свещи,сяра(или друг вид благовоние,
свързано с демоните и черните изкуства),черен оникс(смята се
че той по принцип има вътре в себе си дух,но използвай какъвто
друг искаш камък,който е черен),стерилизирана игла.

Подреди свещите по модел,който на теб ти допада-пентаграма,триъгълник.Запали сярата.В полунощ кажи:

"Сега е полунощ.Портите на Хадес са отворени и мрак се лее върху земята"

Дръж камъка в лявата си ръка:

"Аз призовавам камъка със силата на твоето име
ABSHALLAH NEJAR SEPTIA
Както плътта е прилепнала към костите,така и ти си към камъка!"

Ако си го направил както трябва,ще видиш с твоето психическо зрение как пурпурна светкавица танцува около камъка.
Не бива да оставяш слънчева светлина да осве ... Read more »
Прегледи: 1595 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (1)

Аз СЪМ Ангелът на Слънцето,
чиито пламтящи колела се завъртяха,
когато всемогъщият Божи дъх
каза на мрака и на Нощта:
Да бъде светлина! и биде светлина.
Аз нося дара на вярата.

Първоначалният халдейски вариант на Рафаел е Лабиел. Еврейската дума рафа означава лечител, лекар илихирург. Рафаел, най-общо казано, би означавало "сияен лечител". Информацията за Рафаил се корени в Близкия Изток преди времето на Христос. Угарит, град-държава на Средиземноморското крайбрежие, който процъфтявал, имал пантеон, включващ висшия бог Ел и неговата съпруга Атират (чието дете бил Рафаел), богът на бурята Ваал и неговата сестра Анат, други божества и (разбира се) ангели.
Следователно Рафаел бил първоначално архетип, а не ангел.
Задачата на Рафаел е да лекува Земята и чрез него Земята пази и храни човечеството. Това включва енергиите на любовта, радостта, светлината, молитвата, състраданието и честта. Основната функция на Рафаел е да се грижи за болестите, заболява ... Read more »
Прегледи: 1979 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

По професия Диксън била пророчица. Тя принадлежи към числото на най-изтъкнатите гадателки не толкова заради точността на своите предсказания, колкото заради своите тесни контакти с хората в Белия дом и влиянието й върху тях.

Нейното име е Джин Лидия Пинкерт, родена през 1918 г. в Уисконсин, възпитана в строго католическо семейство. За детството и няма много данни, освен че като 8-годишна майка й я завела при циганка гледачка, която предсказала на детето бляскаво бъдеще.

Политически прогнози Джин започва да прави още като ученичка през 1928 г. , когато предсказва победата на Хувър в президентските избори. Но истинската сензация станало предсказанието й, че през 1948 г. президент ще стане Хари Труман. За фаворит в президентската надпревара се смятал Томас Дюи, борец с организираната престъпност. От Труман се отказали даже поддръжниците от собствената му партия. Вестниците били толкова сигурни в провала на Труман, че сутринта излезли със заглавия за победата на Дюи. По-к ... Read more »
Прегледи: 733 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

666 - "числото на звяра", до този момент не дава мира на тълкувателите на Библията. Неговата тайна остава една от най-големите загадки на Светото писание. В края на ХХ век около "числото на звяра” се разгарят груби страсти, свързани с щрихкодовете и предстоящата масова идентификация на населението. По мнение на някои християни, шестващият по планетата глобализъм носи в себе си заплахата от тотален контрол над обществото, както предсказа Иоан Богослов в своето Откровение. Или, на всеки ще бъде даден персонален номер, въведен в централен компютър, а микрочипът с този номер и цялата информация за човека ще бъде импалниран под кожата още в детска възраст. Учените вече са проучили оптималните места за имплантиране на микрочипа – челото и дясната ръка. Причина за това е, че на тези места температурата се променя бърза, което е необходимо за зареждане на микросхемите. По-натам вярващите се позовават на 13-а глава на Откровението, където се казва: И принуждаваше всички, малки и големи, богати ... Read more »
Прегледи: 779 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Това е личната книга на практикуващият вещер или магьосник, където той пази своите познания, лични открития, ритуали, символи, както и резултатите от магическата работа. Аз лично смятам себе си за нещо повече от вещер, защото се занимавам с много и най-различни системи: Златната Зора, Уика, Хаос Магия и много други. Ще опиша как изглежда една Книга на Сенките - в общи линии. Ще дам примери за ритуали,отваряне и зтваряне на магически кръг, различни интересни ритуали и заклинания, работа с магически същества и разбира се - статии за квантовата физика, енергийните модели, използване на психическите сили... И последно искам да кажа, че като четете каквато и да била литература сайт или друга информация за магия, подлагайте всичко на съмнение. Един метод или ритуал ще действа за един, за друг не или ще даде катастрофални резултати. Просто мислете със собствената си глава. В магията няма място за авторитети! И така нека започнем!
Нека разгледаме четирите плана (Архетипен, Духовен, Астрален ... Read more »
Прегледи: 1024 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Това е важен етап в магическите процедури - по специално тези, които целят постигането на по-сложни ефекти. Магическия кръг пази от проникване на външни, нежелателни енергии, не само негативни, но и положителни. Той сим- волизира егото, личния сват на вещера/магьосника. Освен това, ако се построи три измерен (т.е. магическа сфера) с инвокиране на посоки Горе, Долу и Център, той става портал, процеп в действителността който може да отведе към паралелни вселени. Но дори и като двуизмерен, той служи като отвор към невидимия свят

Ето как се чертае и полага кръга. Той има два аспекта - материален и астрален.

Отстрани всички животни, малки деца от мястото, където ще работиш. Разчисти достатъчно пространство.

  1. Подготви олтара, преди да положиш кръга.
  2. Локализирай магнитния Север. Желателно е да начертаеш кръг,достатъчно голям, така че да поеме в себе си олтара и теб.Можеш да използваш тебеши ... Read more »
Прегледи: 745 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Планината на мъртъвците, която се намира в Северен Урал, е едно от най-мистериозните места в света. Височината на върха й е 1079 метра. От 1959 г. насам през няколко години там загиват по няколко души накуп.

Общият брой на загиналите вкупом винаги е едно и също число – девет. Все още не е ясно защо зловещата планина убива точно този брой хора.

Голяма част от тях обикновено са опитни туристи. През февруари 1959 г. туристическа група решила да изкачи върха. Туристите стигнали до средата на планината и решили да преспят.

На сутринта цялата група изчезнала. В продължение на дълги дни спасителни екипи търсели телата им. Първите трупове били открити от самолет.

Следователите, които се заели със случая, установили, че всички туристи са били полуголи и повечето от тях са умрели от студ. Всички палатки били разрязани с ножове отвътре и според следите туристите бягали в панически ужас навън.

Няколко от загиналите обаче имали много сериозни травми, а една от ... Read more »
Прегледи: 919 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Психолозите определят клиническия вампиризъм или хемосексуалността като привличане от сексуален тип към кръвта. Този изключително рядък синдром доказва, че вампири наистина съществуват, въпреки че не притежават свръхестествени сили.

Много случаи на вампиризъм и борба с вампири са регистрирани в официални полицейски рапорти. През 1730 г. например в един от докладите на австрийските военни власти в детайли се описва обезвреждането чрез забиване на дървен кол в сърцето на вампир и цяла епидемия от вампиризъм сред обитателите на някакво селище.

Американката Трейси Уиджинтън смучела кръвта на своя любовник по време на сексуалните актове и през 1989 г. убила Едуард Клайд, за да изпие кръвта му.

През 1992 г. бразилецът Марсело Коста де Андраде убил 14 момчета и изпил кръвта им, вярвайки, че това ще го направи по-мъжествен.

През юли 1996 г. журналистката Сюзън Уолш изчезнала, докато събирала сведения за вампирска секта от Ню Йорк - хора с клинообразни зъби, пиещи чо ... Read more »
Прегледи: 715 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Внимавайте слънцето да не докосне вашият амулет.Извикайте "Watcher",за пазител на вашата душа и за наблюдател.След като влезете през врата не я дръжте отворена.Затворете я след себе си.Опасността при отваряне на врата е РЕАЛНА,затова ако сте още начинаещ не ви препоръчвам да опитвате!!!Може да се налови да водите битки...

НУЖНИ СА ВИ:
 1.Книгата Necronomicon *може да минете и без нея.
 2.Меча на Necronomicon-написан с неоходимите сигили
 3.Ножа на Некрономикон също изписан с необходимите сигили. *Agga mass SSaratus* -купата на *watcher*
 4.7.4 *чаени* свещи в стъклени поставки
 5.Печатите на всяка от четирите врати
 6.Борови иглички
 7.Филия хляб
 
Север
http://warlockasylum.files.wordpress.com/2008/11/northgate.gif

Запад
http://warlockasylum.files.wordpress.com/2008/11/west-gate
		<!-- ... Read more »
Прегледи: 1355 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

http://www.wicca-spells.net/images/Wicca_Images/rede-wicca.gif

"Witchcraft", или иначе казано "Уика”, е вещерската наука на нашето време. Останал съм с впечатлението, че повечето хора при думата "Уика” си представят малолетно пъпчасало момиченце, облечено в черни дрехи, което рисува пентаграми в тетрадката си. В действителност "wicca” е предпочитана от доста голям процент от младото население и в това няма нищо лошо, защото тя се използва главно за добро и проповядва разбирателство и равенство. Но не си мислете, че тя няма и черна и тъмна страна.
Също както "Voodoo” и "Necromance” и "Wicca” сама по себе си е религия. Въпреки че е предпочитана главно от младите сега, нейните корени идват доста от преди християнството. Не е много ясно къде започва вярата в нея, или по-скоро аз не успях да намеря достоверна информация, но най-голяма почит тази религия е намерила в Англия и нейните околности.
Прегледи: 2098 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 »
Търсене
Календар
«  March 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz