Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Как пишете по-бързо
Общо отговорили: 27
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » 2010 » March » 27 » Магии помагат да задържим любимият
10:41 PM
Магии помагат да задържим любимият
В отношенията между мъжа и жената неизбежно в един момент изчезват романтиката, толерантността, въобще магията на любовта. В далечното минало е съществувала цяла наука "любовна магия”. Всъщност всяка жена интуитивно знае, че притежава тайнствени способности, с които да привлече и задържи до себе си любимия мъж.
До нас са стигнали какви ли не обреди. Някои от тях са добре познати. Твърде често във филмите виждаме една и съща сцена: жена и мъж се разхождат в гората, изведнъж тя започва да бяга от него, той я догонва и притиска в обятията си.
Тази красива, но станала вече банална сцена, е отражение на разпространен при много народи магичен обред. Някога мъжът и жената излизали в лятна нощ при пълнолуние, намирали в уединено място голямо дърво – най-добре дъб – и го заобикаляли 7 пъти тичешком. Това бил своеобразен любовен танц. Жената не тичала бързо и същевременно привличала към себе си мъжа. При седмия кръг му позволявала да я настигне и обладае. След това любовниците откъсвали два листа от дървото, под което са се любили, и ги зашивали в торбички, за да ги носят като талисмани. Смятало се, че така се запазва по-дълго любовта.
Магии се използвали за събуждане на интимни чувства, съхраняване любовта на избраника, увеличаване на половата сила, зачеване на деца и даже за предпазване от нежелана бременност. Но все пак в магията, дори и любовната, се крие нещо нередно – вмешателството в съдбата на даден човек против неговата воля е зло, черна магия, и съвсем не е безопасно нито за извършителя, нито за потърпевшия.
Разбира се съществуват и безобидни поверия. Например зелената магия се основава на вярата в тайнствените свойства на цветята. Ако имате сини или розови растения в градината или в дома си, те ще привлекат към вас влиянието на богинята на любовта и ще ви донесат любов и щастие. За успех в сърдечните работи способстват незабравката и червената роза. Ето защо на жената, която силно харесват, мъжете винаги подаряват червени рози.
Прегледи: 1237 | Добавено от: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Търсене
Календар
«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz