Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Харесва ли Ви сайта?
Общо отговорили: 29
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » Entries archive

"Ключът на цар Соломон” и "Диктионаре Инфернал” дават подробна картина на йерархията на злото

След като в предишната част на поредицата ви запознахме с информацията за демоните, която ни предоставят различните световни религии, днес ще навлезем малко по-подробно в един от най-интересните клонове на науката теология - демонологията.

Демонология
Както стана дума и в първата част от поредицата, демонологията е клон на теология. Тя се занимава с изучаването на свръхчовешки същества, които не са богове. Още от времето на Омир демонологията е имала две течения – едното е изучавало духове и същества, които не обитават нашия свят, а другото – тези зли духове, които непрестанно са в контакт с човешката раса.
Днес ще ви запознаем с две основополагащи книги, които са база на демонологията – "Ключът на цар Соломон” и "Диктионаре Инфернал”. Въпреки че и двете произведения са писани преди векове, те се посочват като образци в областта ... Read more »
Прегледи: 3682 | Качено от: Admin | Дата: 2010-04-01 | Коментари (0)


Тези и подобните им знаци могат да се намерят по бележници, украшения (обеци и огърлици), по стени, по дрехи, а също така се срещат и като самоделни татуировки.
http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/Embl.gifЕмблема Бархомет: Обърната пиктограма, образуваща глава на козел. Тя се намира на обложката на "Сатанинска Библия". Използва се от такива рокгрупи като Venom, Slayer и т.н. Това е достатъчно сериозен символ и почти винаги свидетелства за увлечение по сатанизма.

http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/Satan.gif
... Read more »
Прегледи: 1654 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-28 | Коментари (1)



Печатът на Соломон
Знак, предпазващ от влиянието на черна магия. Използва се като силен защитник от зли очи и заклинания.
Настройка на талисмана
1. Първите 24 часа носете талисмана със себе си. Желателно е да не го показвате на никого.
2. После на обратната страна на талисмана трябва да напишете своя знак (това може да са вашите инициали, подпис или зодиакален знак).
3. През първите 24 часа, четири пъти по десет минути дръжте талисмана между дланите си, за да поеме вашите флуиди и енергия.
4. След настройката на знака, на висок глас кажете, какво очаквате от талисмана.
5. Никога не давайте талисмана си в ръцете на друг човек.

Кабалистичен амулет
Талисманът носи богатство, просперитет и благополучие. Запазва капитала и подпомага неговото увеличаване.
Настройка на талисма ... Read more »
Прегледи: 1248 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-28 | Коментари (1)

Божествено посещение
  През март 1976 год., докато се молех в дома си, бях посетена от Господ Исус Христос. Почувствах истинското присъствие на Бог, и Неговата сила и слава изпълниха къщата. Блестяща светлина освети стаята и обхвана всичко.
  Той ми каза: "Аз съм Исус Христос, твоят Господ. Искам да ти дам откровение, което да подготви светиите за Моето завръщане и да обърне мнозина към праведност. Силите на тъмнината са реални и Моите присъди са верни! Мое дете, Аз ще те отведа в ада чрез Моя Дух и ще ти покажа много неща, които искам света да знае. Опиши видението, което ще ти открия. Ти и Аз ще вървим заедно през ада. Запиши всичко, за да кажеш на цялата земя, че ада съществува и да доведеш изгубените от тъмнината към светлината на Евангелието на Исус Христос.

  Извън тялото
  Изведнъж моята душа напусна тялото ми. Аз отидох с Исус извън моята стая, към небето. Видях съпруга ми и децата ни да спят ... Read more »
Прегледи: 1073 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-28 | Коментари (0)

http://blog.ericlamb.net/wp-content/uploads/2009/03/gates_of_hell.jpg
Някои специалисти твърдят, че в 240-е обвивки на Земята има паралелни светове. Тези светове съществуват редом с нас, като понякога дори пресичат нашия живот.

Тайната на изоставения кладенец

Австралийският парапсихолог Гримбриар стигнал до извода, че сред множеството аномални зони има около 40 тунела, които водят непосредствено към самия ад. Най-често това са пещери, изоставени кладенци и шахти.

Гримбриар изследвал множество подобни места. Според него четири такива входа има в Австралия, седем — в Америка. В тези «адски места» ежегодно безследно изчезват повече от сто човека. Десетките изследователи, които са се опитвали да изследват тайната на тези тунели, никога не се завръщат.

Един от кла ... Read more »
Прегледи: 1745 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-28 | Коментари (0)

Може би сте чели или слушали истории за оживели кукли. Една от тях се разиграла в края на 70-те години на 20 век в американския щат Кънектикът.

Дона била млада, ведра и красива дама, медицинска сестра в местната болница. От свои познат тя получила за подарък старинна кукла с ръст на 3-4-годишно дете, купена от антикварен магазин.

Демонската кукла Анабела

Дона живеела заедно със своя приятелка. Не след дълго двете жени забелязали, че куклата се държи странно. Когато двете се прибирали в дома си, куклата върху леглото винаги била в поза, различна от тази, в която я оставяли.

Дона имала позната-ясновидка. "Духът на починало момиченце на име Анабела иска да се всели в куклата. В жилището, в което живеете, детето е изкарало най-щастливите си дни", рекла тя.

Куклата Анабела започнала все повече ... Read more »

Прегледи: 817 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Странна фотография на човек, облечен в костюм от XIV век, който гледа от прозореца на шотландски замък изуми експерти по паранормални явления неотдавна.

Учените по свръхестествена материя били помолени да разглеждат снимки на фотоконкурс за заснемане на призраци.

Призрак от шотландски замък се появи на снимки

Те останали втрещени, когато след като проучили стотици фалшиви изображения, тествали фотос, който е запечатъл мъж или жена на прозореца на замъка Танталон.

След пълен анализ на снимката било установено, че тя не е монтаж и че няма никакво участие на Фотошоп или други програми, които днес вършат чудеса с изображенията.

Тази загадка провокирала екип от учени да посети замъка в Шотландия. Те разгледали залите, в които нямало изложени никак ... Read more »

Прегледи: 1059 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Децата виждат и разбират света на свръхестественото много по-добре, отколкото възрастните.

Свръхестествените сили обичат децата

Вярно ли е, че децата са по-склонни да се свързват с паранормални явления, и че техните възприятия и сетива са по-изострени кум свръхестественото? Много от изследователите приемат, че още от ранна възраст до края на юношеството си някои децата не успяват да развият предубеждения срещу свръхестественото, което обаче се наблюдава при възрастните.

Ето защо децата спокойно възприемат абсурдни от гледна точна на възрастните събития или факти като контакти с починали, призраци, предзнаменования...

Семегодишната американка Марлен Уолтърс често била посещавана от нев ... Read more »

Прегледи: 823 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Малката Розалия Ломбардо била прекрасно дете. Тя обаче издъхнала на две годинки заради инфекциозно заболяване. Баща й, богат италианец, помолил свой приятел доктор да направи всичко възможно, за да не се превърне момиченцето в скелет. Това се случило през 1920 г.

Починало през 1920 момиченце още изглежда като живо
Снимка: Grad.bg

Доктор Алфредо Салафия забъркал коктейл, който днешните учени разгадали: цинк, глицерин, формалин и други помощни вещества. Той ги вкарал в артериите на детето, за да запази телцето му . В резултат на това Розалия не изглежда като мумия, а като спящо дете. Запазени са не само меките части на тялото й, които не са изсушени като при мумиите, а са съвсем пукхави.

Потресаващото е, че са запазени също така косите и, които дори блестят, както и мигли ... Read more »

Прегледи: 752 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Eзерото Рок, което се намира до град Медисън в щата Уисконсин, САЩ, е прочуто с пирамидата, която е на дъното му.

Дължината на езерото е осем километра, а широчината – около четири. В средата му се намира каменна пирамида, но върхът й е плосък, а не остър като на египетските.

Пирамида на дъното на езеро

Тя е открита от Натаниъл Хеър и е наречена от него Атцалан. Предположенията на учените са, че постройката е на хиляди години.

Смята се, че това е най-древната пирамида на територията на САЩ. От тях се заинтересували археолози, които решили да прочетат какво пише върху стените им.

По техни твърдения пирамидата най-вероятно е построена от ацтеки, но те са живеели много далече от Уисконсин. Покривът на пирамидата е 6 на 12 метра, кое ... Read more »

Прегледи: 926 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Търсене
Календар
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz