Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Как пишете по-бързо
Общо отговорили: 27
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » 2010 » March » 27 » Отец Гелеменов се справи с полтъргайст
10:57 PM
Отец Гелеменов се справи с полтъргайст
Отец Георги Вилхелм Гелеменов е първият български дипломиран екзорсист - специалист по прогонване на духове. Дипломата си той получил след изкаран специален курс в Рощок, Германия.
Той разказа, че Веелзевул всъщност е другото наименование на Сатана. "Киприяновият молебен е много силен за борба с него и слугите му, но също така изключително ефективни са Василиевият и Златоустовият. Те за разлика от самозваните врачки наистина имат силата да развалят родови проклятия и магии", коментира екзорсистът. Той сподели само няколко случая от своята богата практика, достойна за филм на ужасите.
"Преди няколко седмици ме повикаха в едно софийско село. Хората се оплакваха, че в къщата им започнали да се случват необясними неща - отваряне и затваряне на врати, скърцане на бюфети и гардероби. Когато отидох на място, установих, че се касае за полтъргайст - потропващ дух. Селяните имали смъртен случай в дома, но след погребението бяха забравили да извършат водосвета. А той е задължителен за прочистване на къщата от остатъчни черни сили и демони. Извърших ритуала вечерта, защото през деня имах ангажименти. Тъкмо приключвах с молитвите, когато стопанката изкрещя, че вижда демона как бяга към двора. Описа го с тънък дълъг нос, къси крака, голямо туловище, движещо се с патерици", разказва отец Гелеменов. Около столичните хали пък излекувал обсебено момче, което изпотрошило покъщнината. Духовникът му прочел своите три ударни молебена. "Изведнъж хлапето извика с голяма сила и скочи като ужилено. Погледна ме втренчено и само каза "поп". След това погледът на тийнейджъра се избистри, дойде на себе си."


Източник:http://paper.standartnews.com
Прегледи: 1093 | Добавено от: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Търсене
Календар
«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz