Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Как пишете по-бързо
Общо отговорили: 27
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » 2010 » March » 28

Тези и подобните им знаци могат да се намерят по бележници, украшения (обеци и огърлици), по стени, по дрехи, а също така се срещат и като самоделни татуировки.
http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/Embl.gifЕмблема Бархомет: Обърната пиктограма, образуваща глава на козел. Тя се намира на обложката на "Сатанинска Библия". Използва се от такива рокгрупи като Venom, Slayer и т.н. Това е достатъчно сериозен символ и почти винаги свидетелства за увлечение по сатанизма.

http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/Satan.gif
... Read more »
Прегледи: 1649 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-28 | Коментари (1)



Печатът на Соломон
Знак, предпазващ от влиянието на черна магия. Използва се като силен защитник от зли очи и заклинания.
Настройка на талисмана
1. Първите 24 часа носете талисмана със себе си. Желателно е да не го показвате на никого.
2. После на обратната страна на талисмана трябва да напишете своя знак (това може да са вашите инициали, подпис или зодиакален знак).
3. През първите 24 часа, четири пъти по десет минути дръжте талисмана между дланите си, за да поеме вашите флуиди и енергия.
4. След настройката на знака, на висок глас кажете, какво очаквате от талисмана.
5. Никога не давайте талисмана си в ръцете на друг човек.

Кабалистичен амулет
Талисманът носи богатство, просперитет и благополучие. Запазва капитала и подпомага неговото увеличаване.
Настройка на талисма ... Read more »
Прегледи: 1244 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-28 | Коментари (1)

Божествено посещение
  През март 1976 год., докато се молех в дома си, бях посетена от Господ Исус Христос. Почувствах истинското присъствие на Бог, и Неговата сила и слава изпълниха къщата. Блестяща светлина освети стаята и обхвана всичко.
  Той ми каза: "Аз съм Исус Христос, твоят Господ. Искам да ти дам откровение, което да подготви светиите за Моето завръщане и да обърне мнозина към праведност. Силите на тъмнината са реални и Моите присъди са верни! Мое дете, Аз ще те отведа в ада чрез Моя Дух и ще ти покажа много неща, които искам света да знае. Опиши видението, което ще ти открия. Ти и Аз ще вървим заедно през ада. Запиши всичко, за да кажеш на цялата земя, че ада съществува и да доведеш изгубените от тъмнината към светлината на Евангелието на Исус Христос.

  Извън тялото
  Изведнъж моята душа напусна тялото ми. Аз отидох с Исус извън моята стая, към небето. Видях съпруга ми и децата ни да спят ... Read more »
Прегледи: 1069 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-28 | Коментари (0)

http://blog.ericlamb.net/wp-content/uploads/2009/03/gates_of_hell.jpg
Някои специалисти твърдят, че в 240-е обвивки на Земята има паралелни светове. Тези светове съществуват редом с нас, като понякога дори пресичат нашия живот.

Тайната на изоставения кладенец

Австралийският парапсихолог Гримбриар стигнал до извода, че сред множеството аномални зони има около 40 тунела, които водят непосредствено към самия ад. Най-често това са пещери, изоставени кладенци и шахти.

Гримбриар изследвал множество подобни места. Според него четири такива входа има в Австралия, седем — в Америка. В тези «адски места» ежегодно безследно изчезват повече от сто човека. Десетките изследователи, които са се опитвали да изследват тайната на тези тунели, никога не се завръщат.

Един от кла ... Read more »
Прегледи: 1741 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-28 | Коментари (0)

Може би сте чели или слушали истории за оживели кукли. Една от тях се разиграла в края на 70-те години на 20 век в американския щат Кънектикът.

Дона била млада, ведра и красива дама, медицинска сестра в местната болница. От свои познат тя получила за подарък старинна кукла с ръст на 3-4-годишно дете, купена от антикварен магазин.

Демонската кукла Анабела

Дона живеела заедно със своя приятелка. Не след дълго двете жени забелязали, че куклата се държи странно. Когато двете се прибирали в дома си, куклата върху леглото винаги била в поза, различна от тази, в която я оставяли.

Дона имала позната-ясновидка. "Духът на починало момиченце на име Анабела иска да се всели в куклата. В жилището, в което живеете, детето е изкарало най-щастливите си дни", рекла тя.

Куклата Анабела започнала все повече ... Read more »

Прегледи: 811 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Странна фотография на човек, облечен в костюм от XIV век, който гледа от прозореца на шотландски замък изуми експерти по паранормални явления неотдавна.

Учените по свръхестествена материя били помолени да разглеждат снимки на фотоконкурс за заснемане на призраци.

Призрак от шотландски замък се появи на снимки

Те останали втрещени, когато след като проучили стотици фалшиви изображения, тествали фотос, който е запечатъл мъж или жена на прозореца на замъка Танталон.

След пълен анализ на снимката било установено, че тя не е монтаж и че няма никакво участие на Фотошоп или други програми, които днес вършат чудеса с изображенията.

Тази загадка провокирала екип от учени да посети замъка в Шотландия. Те разгледали залите, в които нямало изложени никак ... Read more »

Прегледи: 1054 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Децата виждат и разбират света на свръхестественото много по-добре, отколкото възрастните.

Свръхестествените сили обичат децата

Вярно ли е, че децата са по-склонни да се свързват с паранормални явления, и че техните възприятия и сетива са по-изострени кум свръхестественото? Много от изследователите приемат, че още от ранна възраст до края на юношеството си някои децата не успяват да развият предубеждения срещу свръхестественото, което обаче се наблюдава при възрастните.

Ето защо децата спокойно възприемат абсурдни от гледна точна на възрастните събития или факти като контакти с починали, призраци, предзнаменования...

Семегодишната американка Марлен Уолтърс често била посещавана от нев ... Read more »

Прегледи: 818 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Малката Розалия Ломбардо била прекрасно дете. Тя обаче издъхнала на две годинки заради инфекциозно заболяване. Баща й, богат италианец, помолил свой приятел доктор да направи всичко възможно, за да не се превърне момиченцето в скелет. Това се случило през 1920 г.

Починало през 1920 момиченце още изглежда като живо
Снимка: Grad.bg

Доктор Алфредо Салафия забъркал коктейл, който днешните учени разгадали: цинк, глицерин, формалин и други помощни вещества. Той ги вкарал в артериите на детето, за да запази телцето му . В резултат на това Розалия не изглежда като мумия, а като спящо дете. Запазени са не само меките части на тялото й, които не са изсушени като при мумиите, а са съвсем пукхави.

Потресаващото е, че са запазени също така косите и, които дори блестят, както и мигли ... Read more »

Прегледи: 748 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Eзерото Рок, което се намира до град Медисън в щата Уисконсин, САЩ, е прочуто с пирамидата, която е на дъното му.

Дължината на езерото е осем километра, а широчината – около четири. В средата му се намира каменна пирамида, но върхът й е плосък, а не остър като на египетските.

Пирамида на дъното на езеро

Тя е открита от Натаниъл Хеър и е наречена от него Атцалан. Предположенията на учените са, че постройката е на хиляди години.

Смята се, че това е най-древната пирамида на територията на САЩ. От тях се заинтересували археолози, които решили да прочетат какво пише върху стените им.

По техни твърдения пирамидата най-вероятно е построена от ацтеки, но те са живеели много далече от Уисконсин. Покривът на пирамидата е 6 на 12 метра, кое ... Read more »

Прегледи: 921 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Камъни, които на тежина достигат човешко тегло, се търкалят сами в националния парк "Долина на смъртта" в Калифорния.

Движението на скалите е документирано от 40-годишният Фотограф Марк Бърн, а снимки на феномена бяха публикувани от английските вестници "Дейли Телеграф" и "Дейли Мейл"

Monument Valley
Снимка: Grad.bg

"Някои от тези скали тежат колкото човек. Трудно мога да си ги представя да се хлъзгат през пустинята сами. Но е факт, че се движат през пясъка и досега никой не е разбрал как го правят", казва Бърн.

Жегата в "Долината на смъртта" достигат 50 градуса по Целзий. Върху пясъците на пустинята, изключително равни, камъните се търкалят по права линия. В рамки ... Read more »

Прегледи: 663 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Древна подземна каменоломна на остров Крит може би е Лабиринта на човеко-бика Минотавър, описан в античните книги.

Около това предположение работят спелеолози и географи от англо-гръцка експедиция, която изследва района.

Откриха лабиринт на минотавър

Досега в научните среди се смяташе, Лабиринтът на Минотавър е всъщност дворецът Кносос, разкопан и реконструиран от британския археолог сър Артър Евънс.

За съществуването на въпросния лабиринт обаче нямаше категорични доказателства, възможно е той да е само плод на фантазията на древните поети.

Сега обаче това може и да се докаже, тъй като откритата каменоломна е истински лабиринт от подземни тунели.

Откритието е близо до д ... Read more »

Прегледи: 766 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

http://kliuki.bg/wp-content/uploads/2009/03/1231.jpg

Деца от Благоевград стават случайни свидетели на паранормално явление. В небето се вижда интересна гледка на две ръце, от които струи светлина. Повечето хора приемат това за някакъв знак. Това е второто явление, след като преди месеци бе намерен камък с лика на Богородица.


Прегледи: 1875 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

http://selenabg.com/bg/Illustrations/polter2.jpg
В ортопедичната клиника в Аркашон (Франция) през лятото на 1963 година се наблюдават мистериозни замервания с летящи камъни. През този период върху обездвижените пациенти се изсипали не по малко от 200-300 камъка от всякакъв калибър, като обстрелът продължавал през цялото денонощие.
Невероятно, но никой от пациентите не бил наранен.
Явленията започнали, когато се разнесли слухове за предстояща продажба на болницата.
В една августовска вечер патрулиращ полицай видял да излита камък откъм необитаваните стаи на втория етаж. Когато проверили етажа, вратите се оказали надлежно заключени.
Проявленията се прекратили без да бъде намерен виновникът за тях.
Прегледи: 682 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

http://www.kinomanite.com/img/0000/600/633b.jpg
През 1972 година, бразилско семейство от Сао Паоло, става жертва на полтъргайст.
Освен стандартните странни звуци и шумове, летящите из стаите мебели, полтъргайстът се изхитрил да метне тежък, пълен с вода резервоар насред градината в двора.
После станал по-агресивен. Майката получила тежък удар с тухла в лицето, а една от дъщерите била обляна с вряла вода от чайника, който полтъргайстът изтръгнал от ръката й.
Семейството се преместило да живее при родителите на съпруга, но духът ги последвал. В отчаянието си те напуснали областта и се преселили далеч.
Прегледи: 676 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Явленията, свързани с палав дух почти винаги са наблюдавани в домове с дете или тинейджър. В други случаи, когато действията на духа не могат да бъдат определени точно като шега, източникът на явлението е неопределим.
По принцип продължителността на явлението рядко надхвърля два месеца, но изключенията са многобройни.
Изследователите парапсихолози са достигнали до хипотезата, че единственото обяснение би могла да е психокинезата - способността да се въздейства върху обекти с духовна сила.



Кухня, "разтребена" от полтъргайст

Въпреки всичко, повече или по-малко изследваните до наши дни явления на психокинеза са далеч от зрелищността и "постиженията" на полтъргайстите. Някои хора, като например рускинята Нина Калугина (изследване, което е правено през шестдесетте години без строго прилагане на действително научен подход), са у ... Read more »

Прегледи: 811 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Малко след полунощ, Мери чула, че телефона звъни. Тя живеела сама, защото родителите й работели в Италия. Нямало кой друг да вдигне телефона, затова тя отишла. Чула зловещ, мъжки глас на телефона: Кървава Мери, аз съм убиец и ще те убия!-Мери си помислила, че на телефона са приятелите й, които се шегуват с нея. Решила да не обръща внимание на зловещите обаждания. Така около месец всяка нощ телефонът звънял и гласът заплашвал Мери. Тя много се уплашила и един ден казала на приятелите си: Моля ви, престанете с тези обаждания, вече не е смешно!- а те й отговорили: Но ние не сме ти се обаждали. Не сме ние, наистина!- Мери се уплашила ужасно много и отишла в апартамента си. Заключила се и затворила прозорците. Приятелите й се притеснили много за нея и решили да я изненадат. Отишли до тях. Видели, че вратата е отворена и влезли в апартамента. Нямало никой. Влезли в стаята на Мери. Мери лежала разсечена на 2 и цялата в кръв на пода.
Прегледи: 1145 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

фиг. 1Е, искате ли да направите Сънохващач? Ако не искате, няма смисъл да четете по-нататък - не се товарете с информация, която не смятате да използвате. А ако искате - тогава продължете пътуването и нека с приключения бъде изпълнен животът ви.
И така. Ще са ви необходими - върбова пръчка (заедно с кората), дебела около 5 мм и дълга около 60 см, лента от естествена кожа (за предпочитане без козината!), дълга около метър и широка около 4 мм, конец от сухожилие, дълъг около 1,40 м и перо от сова или бухал (за предпочитане е перото да бъде от опашката или от областа около нея, но ако не намерите точно такова, може да използвате каквото откриете). Ако нямате конец от сухожилие, може да използвате конец от друг вид естествен материал, дълъг конски косъм или много тънко (но здраво) кожено ремъче.
Когато намерите върбовата пръчка (разбира се, става въпро ... Read more »

Прегледи: 1871 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Търсене
Календар
«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz