Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Как пишете по-бързо
Общо отговорили: 27
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » 2010 » March » 28 » Какво трябва да се предприеме, ако има подозрения за въвличане в сатанизма или окултизма?
4:04 PM
Какво трябва да се предприеме, ако има подозрения за въвличане в сатанизма или окултизма?

Тези и подобните им знаци могат да се намерят по бележници, украшения (обеци и огърлици), по стени, по дрехи, а също така се срещат и като самоделни татуировки.
http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/Embl.gifЕмблема Бархомет: Обърната пиктограма, образуваща глава на козел. Тя се намира на обложката на "Сатанинска Библия". Използва се от такива рокгрупи като Venom, Slayer и т.н. Това е достатъчно сериозен символ и почти винаги свидетелства за увлечение по сатанизма.

http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/Satan.gif
Църква на Сатаната: Този символ е на църквата на сатана в Сан-Франциско. Той също така може да бъде открит в "Сатанинска библия", под "Деветте сатанински заповеди". Тази емблема се намира на няколко рокалбума, такива като Seven and the Ragged Tiger, рокгрупа Диран Диран.Символът винаги говори за увлечение по сатанизма.

http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/bezpor.gif
Кръст на безпорядъка: Този символ отпърво бил използван от римляните, които оспорвали истината на християнството. Знакът се явява символ на рокгрупа Blue Oyster Cult. Изключително сатанински символ.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/pent.gif
Пентаграма: Петолъчната звезда е най-важен символ при магията. Обичайно се използва от вещици и магьосници (WICCA) за "Бяла Магия". Този символ почти винаги говори за увлечение по окултизма.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/opent.gif
Обърната пентаграма: Сам по себе си символът представлява глава на козел, който в редица символизира сатаната. Използва се от много рокгрупи, такива като Motley Crue, Danzig, Morbid Angel, и много други. Това е сериозен символ и почти винаги говори за увлечение по сатанизма.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/svastika.gif
Свастика: Известен е също така като "Слънчево колело". Това е древен религиозен символ, който е използван задълго от Хитлер. Той е станал съвременен символ на злото. Този символ е свързан също така с "бръснатите глави" и други неонацистски групировки.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/anarhia.gif
Анархия: Символизира отрицанието на всякакви закони. Първоначално е символ на "пънкрока", но сега се използва и в музиката в стил "тежък рок" и в сатанизма.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/neron.gif
Кръстът на Нерон: Известен е още като "символ на мира" (пацифизма). Този символ е преобърнатия, а после счупения кръст на Исуса Христа. Означава ненавист и презрение към християнството.  Някои хора носят този символ, без даже да подозират, какво означава той.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/Znak.gif
Знакът на звяра: Означава знакът на звяра и числото на Антихриста (666), съгласно Откровение 13:18. Буквата F е шестата буква на английската азбука.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/heksagram.gif
Хексаграма: Нарича се също "Печатът на Соломон" или "Звездата на Давид". Един от най-силните и най-злите символи в сатанинската символика.  Използва се за призоваването на зли духове в центъра на начертан на земята шестоъгълник.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/krast.gif
Обърнат кръст: Често го наричат "Южния кръст". Символизира ненавист и насмешка над кръста на Исус Христос. Присъства на рокалбума Ozzy Osboume, Danzid. Това е достатъчно сериозен символ, който свидетелства за увлечение по сатанизма.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/malnia.gif
Мълния: Означава сатана съгласно Лука 10:18 "А той им рече: Видях Сатана паднал от небето като светкавица". Известна е още като сатанинска буква S.  Този символ може да се намери в названията на много рокгрупи от типа на KISS, Black Sabbath и AC/DC. Символът е свързан изключително със сатанизма.


http://f-i-r-e.hit.bg/Main/satanizam/raka.gif
Ръка  със свити встрани палци във вид на рога на козел: Знак за приветствие ("сатанинско  приветствие") в средите на сатанистите. Млади хора с такива увлечения свиват ръце по време на рокконцерти. Оформят глава на козел, общия символ на сатанизма. Той се намира на обратната страна на "Сатанинска библия".


Подрастващите, въвлечени в сатанизма или окултизма понякога пишат изречения или думи обратно. Най-разпространените примери са следните:

 

NATAS = SATAN 

NEMA =AMEN 

REDRUM = MURDER



Източник.









Прегледи: 1651 | Добавено от: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 1
0  
1 rostty   (2011-07-20 7:23 PM) [Entry]
Много красив сайт инттересна и полена информация! Поздрави!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Търсене
Календар
«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz