Профил
Здравей: Гост
Здравей Гост!

Чат
200
Анкета
Харесва ли Ви сайта?
Общо отговорили: 29
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login/Register
Начало » Entries archive
Един от най-видните ни киприянци е пловдивският митрополит Николай. Преди няколко години духовникът гони зло, обсебило блок 107 на пловдивския квартал "Тракия". В кооперацията убийствата се редуваха със самоубийства и вече течели залози в кой вход ще падне следващата жертва. Последното убийство било двойно. Заради една торбичка с боклук, оставена на стълбищната площадка, 61-годишен бивш военен затрива млад мъж и майка му, медсестра. Във вход "Г", където станала последната трагедия, имало още няколко смъртни случая през последните години. Мъж от шестия етаж се хвърлил от влака, а след година дъщеря му Марина се самоубила. Но и в съседния "В" положението не било по-розово. Преди 4 лета през януари 10-годишно момче пада от осмия етаж и загива на място. На 15 ноември 1997 година на същото място откриват трупа на 27-годишно момче. То било убито на една бензиностанция, но го донесли точно тук и го пуснали от последния етаж. "Защо в съседния блок не стана, а пак в нашия", чудеха се обитателит ... Read more »
Прегледи: 1016 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Отец Георги Вилхелм Гелеменов е първият български дипломиран екзорсист - специалист по прогонване на духове. Дипломата си той получил след изкаран специален курс в Рощок, Германия.
Той разказа, че Веелзевул всъщност е другото наименование на Сатана. "Киприяновият молебен е много силен за борба с него и слугите му, но също така изключително ефективни са Василиевият и Златоустовият. Те за разлика от самозваните врачки наистина имат силата да развалят родови проклятия и магии", коментира екзорсистът. Той сподели само няколко случая от своята богата практика, достойна за филм на ужасите.
"Преди няколко седмици ме повикаха в едно софийско село. Хората се оплакваха, че в къщата им започнали да се случват необясними неща - отваряне и затваряне на врати, скърцане на бюфети и гардероби. Когато отидох на място, установих, че се касае за полтъргайст - потропващ дух. Селяните имали смъртен случай в дома, но след погребението бяха забравили да извършат водосвета. А той е задължителен за про ... Read more »
Прегледи: 1094 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Според привържениците на Нострадамус, гадателят точно е предсказал Френската революция, атомната бомба, възхода на Хитлер и дори терористичната атака срещу Световния търговски център.
Украинският учен, кандидат на техническите науки, Александър Лазарев твърди, че е успял да разшифрова всички предсказания на знаменития френски гадател Мишел дьо Ностредам (1503-1566), известен като Нострадамус. Лазарев обяви това на пресконференция, по повод излизането на новата му книга "Нострадамус - апостол Михаил”.
"Постигнатото от мен не е окончателното тълкувание, но не заради невярно разшифроване на символните предсказания. Просто не всички катрени (четиристишия) на Нострадамус носят завършен характер”, посочва Лазарев. Ученият подчерта, че Нострадам ... Read more »
Прегледи: 715 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

"Във връзка с установеното замърсяване на въздуха в района на Стара Загора ви уведомяваме, че дейностите на полигон "Змейово" се контролират от две станции на Районната инспекция по околната среда и водите (б.р. - РИОСВ), разположени в района на полигона. Те не са отчели наднормени количества на вредни емисии."

Това съобщение на Министерството на отбраната на 23 декември 2009 и последващите данни от двете станции на РИОСВ в с.Ръжена и с.Остра могила до 31 декември 2009 г. бяха основният аргумент на министър Нора Караджова и министър Николай Младенов при посещението им в Стара Загора (б.р. - и последвалите телевизионни изяви на министър Караджова), че полигон "Змейово" няма нищо общо с обгазяванията на Стара Загора с азотни оксиди. И точно заради данните от тези две станции, като причина за азотната атака над Стара Загора бяха посочени: инверсията, автомобилният трафик и промишлените предприятия с горивни инсталации (90% от които са на приро ... Read more »
Прегледи: 706 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

1. ИЗЧЕРВЯВАНЕТО

Дори Чарлз Дарвин си блъскал главата защо хората се издават по толкова очевиден начин, когато са прегрешили или ги е срам. И защо издайническата червенина спохожда представители на всички раси, а животните, дори приматите - никога? Дарвин не намерил отговора, който търсят и днес. Едно от обясненията е, че зачервяването почнало като израз на подчинение - начин да покажем на другите, че се намираме под тяхна власт. Но по-късно, когато взаимоотношенията между хората станали по-сложни, то се асоциира с чувства като вина, срам, объркване. Зачервяването дори може да изглежда привлекателно, защото хората трудно биха се доверили на човек, който от нищо не се смущава.

2. СМЕХЪТ

Защо този непредвидим немирник се появява дори при плоски шеги?

Учените са посветили десетки години в изследване на смеха. И какво се оказало - че се появява най-често при банални коментари и шеги. Това го прави дори още по-мистериозен в очите ... Read more »

Прегледи: 706 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

След по-малко от пет години Земята ще навлезе в критичен момент от своето съществуване, когато ще претърпи трансформация както на материално така и на духовно ниво. Някои автори описват в книгите си всяващи ужас бедствия и катастрофи, с което се възпроизвежда паниката от края на света прогнозиран за годината,в която се смениха хилядолетията и преминахме в 21 век. По-долу можете да прочетете автентични текстове, извадки от стойностни за мен книги, отнасящи се за този период, в които е дадена една по-различна интерпретация.

Из "Бунтът на роботите- история на духовния ренесанс”

"Всичко – от вътрешността на атома до Вселената – се намира в орбита около някаква централна точка. Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по-голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеади. Според писателя Пол Ото Хесе тази орбита ... Read more »

Прегледи: 1084 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Тази мистерия отпреди около 130 години привлича над 250 хиляди посетители всяка година.

 


 




... Read more »

Прегледи: 948 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Взимаш лавандула и розмарин, ушиваш малка възглавничка, без значение от какъв материал и я пълниш с памук, лавандулата и розмарина. На един лист написваш какво точно искаш да сънува.
Подготовката на мястото за ритуала:
1. Пред себе си трябва да имаш икона на Св. Богородица;
2. На север - купичка с пръст;
3. На изток - запален тамян (или ароматна клечка за медитация);
4. На юг - запалена свещ;
5. На запад - купичка с вода;
6. Огради мястото, на което ще провеждаш ритуала със свещи;
7. Пред иконата на Бодородичка сложи купа с вода, в която ще потопиш възглавничката;


Ритуала:
Сядаш в кръга. Заставаш на Север и медитираш върху Силите на Земята. Призоваваш ги на помощ; после правиш същотото със Силите на Въздуха на изток; на Огъня на юг и на Водата на запад.
След това вземи листа с написания сън и го пъхни във възглавницата заедно с розмарина и лавандулата.
Зашиваш възглавничката, и си представяш обекта как започва да сънува.
... Read more »
Прегледи: 732 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Cектата представлява малка религиозна група от хора, която се е отделила от по-голяма и вече установена религия. Сектите имат много общо с религията, от която са се отделили, но същевременно имат разлики в доктрините, които изповядват. В сравнение със сектите, деноминациите са големи, установени религиозни групи.

Думата секта идва от латинската дума secta, която означава организирана религиозна група или организация.

Социолозите използват думата секта за религиозни групи с висока степен на напрежение между тях и обществото, но чиито вярвания са по-скоро традиционни в обществения контекст. Култът, за разлика от сектата, е религиозна група, чиито вярвания са нови и рязко отличаващи се от тези на обществената среда. От социологическа гледна точка сектите се отличават с традиционализъм, консерватизъм и желание за връщане към религиозна чистота — такава, каквато я разбират членовете й.

В повечето от европейските езици думата секта има негативно значение и тя се използва ... Read more »
Прегледи: 878 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

Обща символика: Дяволът е повелител на злите духове, на из­ку­ше­нията, на Ада и на абсолютното зло. Той е противоположност и противник на Бога, синтез на всичко лошо, на падението, разрухата и греха. Между Бога и дявола съществува вечна надпревара за надмощие в света.

В Стария Завет дяволът не е противопоставен на Бога, а е само обвинител на небесния съд, като увещава Бог да наказва безпощадно грешното човечество. Ед­ва в постбиблейското юдейство и ранното християнство Са-таната се превръща в олицетворение на злото, когато юдеите попаднали под влиянието на Зороастизма. Зороастризмът е древноперсийска народна религия, основана от Заратустра ... Read more »

Прегледи: 834 | Качено от: Admin | Дата: 2010-03-27 | Коментари (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Търсене
Календар
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архиви
Гласуване

Гласувайте за Magica в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Image Example

top10web, топ 10 уебсайтове, Класация за сайтове

YooBG - Българският портал

http://TopSiteBG.net

Приятели
  • Create a free website
  • Copyright MyCorp © 2024

    Create a free website with uCoz